Работно време

Понеделник – Петък: 07:00ч. – 16:00ч.

Събота: 09:00ч. – 13:00ч.

Неделя : Почивен ден

Медицински център Лорипсум – СОФИЯ е групова практика на специалисти по кардиология, урология, травматология и белодробни болести. Нашите висококвалифицирани лекари с дългогодишен опит и утвърдена практика работят с нова и съвременна медицинска апаратура за диагностика и лечение на различни заболявания.
Стремежът ни е да предоставяме медицински услуги с отлично качество при персонално отношение към всеки пациент, обърнал се за помощ към нас. В момента работят няколко отделни медицински центъра МЦ Лорипсум – Позитано, МЦ Лорипсум – Гоце Делчев и МЦ Лорипсум – Младост 4. С радост споделяме, че в началото на другата година ще бъде отворен и нов филиал – в кв. Лозенец.

Медицински център Лорипсум разполага и със Служба по трудова медицина и организира профилактични медицински прегледи.

 • Професионално отношение!

  "Посещенията при уролог са неизбежни за всеки, който държи на себе си и здравето си, но винаги предизвикват едно неприятно "присвиване" под лъжичката от очакваната болка или поне не особено приятно изживяване. За щастие, откакто посещавам д-р Ангелов, този ангажимент вече не е неприятен. Това, което най-много ценя у него е бързината и качеството на неговата работа - съчетание, което се получава след години практика. Докато успея да се "уплаша" от предстоящата манипулация и тя вече е отминала... Горещо препоръчвам д-р Ангелов на всеки, който още не е открили "своя" уролог."
  "Кабинетът е чудесен, изпълнен с приятелска атмосфера. Благодаря Ви !"

  Христо Христов
 • Прекрасно отношение и професионализъм

  "Всеки човек трябва да поставя здравето си напърво място. За съжаление посещаваме своите лекари едва , когато ни се наложи и то не винаги откриваме точният за нас. Поради моята болест обиколох много клиники и болници, но едва тук открих адекватно и уважително отношение. Д-р Костадинова отговори на всичките ми въпроси и ми обясни всеки един етап от лечението, заради, което в момента мога да водя нормален живот. Благодаря ви от сърце, на вас и вашият екип. "
  Валентина Симеонова

Практиката работи по договор с  НЗОК и други осигурителни фондове, както и  с кешово заплащане.