Дейности (Услуги)

Кардиология

Нашата кардиология е решена да подобри качеството на живот на пациента. Чрез предоставяне на диагностика, борда сертифицирани лекари и грижовен и компетентен персонал, ние предлагаме най-високо качество на грижите в удобна, подкрепяща атмосфера.

  • Сърдечна катетеризация – Сърдечна катетеризация (сърцето ангиографската) е вмъкването на катетъра в камера или съд на сърцето. Това се прави, за изпитваните, така и интервенционалната цели.
  • Балонна ангиопластика – Ангиопластика е техниката на механично разширяване присвити или запушен артерии, последният обикновено е в резултат на атеросклероза. Един празен и срина балон на водач, известен като балонен катетър, е преминал през стеснени места и след това са напомпани с фиксиран размер чрез използване на водни натиск някои 75 към 500 пъти над нормалното кръвно налягане (6 към 20 атмосфери). А стент може или не може да се добавя по време на балон за осигуряване на кораба остава отворен.
  • Въртене атеректомия- Атеректомия е минимално инвазивна хирургична метод за отстраняване, главно, атеросклероза от голям кръвоносен съд в тялото. Днес, Те се използват обикновено за ефективно лечение на периферно артериално заболяване на долните крайници.
  • Коронарна стентиране- Коронарен стент е тръба, поставена в коронарните артерии, които снабдяват сърцето, да артериите отворен за лечение на исхемична болест на сърцето. Той се използва в процедура, наречена перкутанна коронарна интервенция (PCI). Стентове намаляване на болка в гърдите и са показали, че да се подобри способността за оцеляване в случай на остър инфаркт на миокарда.
  • Вътресъдов ултразвук- Вътресъдов ултразвук (IVUS) е медицинско методология изображения с помощта на специално предназначени катетър с миниатюрни ултразвукова сонда прикрепен към отдалечения край на катетъра. В близкия край на катетъра е приложен към компютърна ултразвукова техника.
  • Transaortic Valve заместване (Tavr)-Подмяна на аортната клапа е сърдечна хирургия процедура, в която при липса на аортната клапа на пациента се заменя с алтернативен здрави клапан.
  • Периферна ангиопластика и стентиране атеректомия- Периферна ангиопластика (PA) се отнася до използването на балон за откриване на кръвоносен съд извън коронарните артерии. Това обикновено се прави, за да лекува атеросклеротични стеснения на корема, крак и бъбречните артерии.